Sunday, June 20, 2010

selamat hari papa 2010

happy papa's day, papa
i love you

hadiah sama besar dengan diri sendiri

gapo nengok2

gift revealed!!~~
papa sangat terharu tau syaura, sikitt lagi nak nanges, wahaha. syaura very sweet buat surprise

ternganga tengok ai gelak2 amik gambar

syaura sangat terpegun bila dengar suara saya bising2 gelak2 after lan2 usik 'ooooo mama beli hadiah senyap2 yeee. ni hadiah dari syaura ke dari mama'
za2: mana adaaaaaaaaaaaa~~~ alaaaaa abang niiiiiiiiiiiii~~syaura yang beli sendiriiiiii~~~~ hadiah syaura laaaa~~~ hahahahahhaha [high pitch]

so syaura sangat excited terus melonjak2 ketawa2 jugak
adekah ai dah jadi idol dia?
ehem, kena behave sikit lepas ni

yesterday syaura got her 3 month's jab so we've to monitor her temperature
sangat concentrate mengepit thermometer celah ketiak
sudah, mama kata sudah syaura. dah lebih 1 minit!

and today is her first day with her bib
kena pakai bib after belajar menyembur2 air liur harini
bukan salah ai~~ ai cuma puff2 kat perut gemok dia. tak sangka dia tiru ai tau abanggg

8 comments:

ANIEMZ said...

yg penting bib n CD harus lah warna pink.. huhu.. saje je syaura kangkang luas2 nak bagi nampak CD dia..

[Zaza Azlan] said...

syaura memang suka pink~~

aniem, akak dah berjaya 80% pakaikan syaura CD. dah start pakai CD dah masa hantar ke babysitter..

cuma still tak try lagi masa travel je..

hoho it took me almost 3 months for adjustment, lama gila.

ANIEMZ said...

hoho.. yeke? tak pe la almost 3 months pun.. at least dah berusaha untuk menjaga alam sekitar.. hihi.. tahniah kak atas usaha itu.. dh tambah stok CD baru ke? selain akak gune Coolababy n Babyland, ade CD lain x yg akak try? nak tau jugak testimoni akak ni sebab lain brand, lain dia punye kualiti kan..

~lalala~ said...

kenape syaura tak senyum mase aku jmp die? wuwuwu... fine la syaura. nnt KAKAK jumpe syaura, KAKAK tak mo senyum.

btw, slamat hari papa for lan2. ko beli brand bandai ke bando neh zaza? keke

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

haha.esk2 ank ngan pak nye ble share mainan ;p happy papa's day :D!

[Zaza Azlan] said...

aniem: tengah nak try lunatots. mahal sikit, tapi material dia lagi bagus..kadang2 kitorang tido nyenyak lepastu terlupa nak tukar CD syaura, more than 6 hours. habis basah tilam. syaura's a heavy wetter..so nak beli CD yang mahal sikit untuk cater for night time only..

don't worry, babyland/coolababy tu ok je..kalau tak yakin, beli sikit dulu, try2 macam akak buat dulu.

intan: oit, banyak la ko punya kakak, MAKCIK Intan! Hehe. syaura memang akan senyap je kalau dia ngantuk. jgn harap nak senyum.

gundam under bandai kan..huk2 ni lagi satu benda aku taktau. main beli je. susah gila nak pasang, sangat banyak part.

faeeza: takleh2, syaura main masak2 je =p

faiz said...

perasan tak muke lan tu macam muke maaruf versi kurus skit? hahahaha

[Zaza Azlan] said...

aik biar betul? macam lain je?