Monday, June 28, 2010

syaura learns to squeal

syaura belajar squeal okay hari sabtu lepas
sangat high pitch suara dia [uuu tatau la ikut perangai sapa =p]
maybe dia baru discover peti suara boleh buat macam2 function kot =p
so seharian dia squeal sekuat2 hati dia
memang bising gila lah satu rumah

lepastu dah asyik squeal dengan bercakap, jadi asyik hausss je la mintak susu
lepastu sambung jerit lagi

saye call nak borak2 dgn along and mak saya pun, suara dia sangat bising sebagai background

sekarang dia sudah bangun tengah malam ok, mintak susu
ohh..zaman tidur nyenyak sampai pagi dia dah berakhir
sekarang akan bangun malam 2 kali
tapi instead of nangis mintak susu, dia akan squeal squeal squeal aaaaa aaaaa eiiikkkkk mintak susu
punyala memekak memang tak tahan la dengar kang jiran sebelah ingat kitorang dera anak pulak =p

akhirnya petang semalam saya dengar lan2 nasihat dia
"syaura, budak perempuan tak boleh jerit kuat sangat tau, kena behave"
wahahaha saya terus gelak kui3 kat syaura sebab kena sound dengan papa =p

syaura diam
lepastu sambung squeal balik

T_T

waaa lepas ni apa pulak perangai dia ehh

disamping itu dah berjaya discover bahawa tangan itu boleh dibawa ke mulut. asyik suka mengunyah tangan lalu pacifier dilupakan. macam habis madu sepah dibuang

2 comments:

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

haaa, tunggu la sket lg bile die ble mniarap.nk pkai lampin pun ssh. hee.letak je pusing.kalo pn x mniarap, kaki x duk diam mngayuh ;p

[Zaza Azlan] said...

waaa boleh kurus la macam tu. sekarang ni pun dah muscle tangan sebab syaura asyik nak melonjak2 time dukung..

btw, bila nak hapdet blog ye pn faeeza =p