Wednesday, August 4, 2010

coklat paling sedap dalam dunia

kenapa saya baru tau bahawa coklat daim adelah coklat paling sedap kat dunia

down..
peff memang sedap gila, sekali makan adalah 5 bijik non stop

saya kenal coklat daim ni sejak utp lagi
sebab pada satu hari, ada seseorang bagi saya coklat daim
tapi saya ni loyal orangnya, kalau makan cadbury, cadbury saja lah saya makan, takde maknanya nak makan coklat lain
lagipun packaging daim tu sangatlah tak menarik, nama pun macam buatan malaysia cap ayam punya
so saya simpan seketul daim tu beberapa minggu jugaklah

tiba2 satu hari saya test nak makan daim itu
bila saya makan
uwekkk terus luahkan balik sebab rasa sabun fab

sejak itu, bagi saya, daim = rasa sabun

then, kebetulan sejak masuk utp, bilik saya dekat dengan bilik chica
sebab dia orang langkawi, so dia macam sentiasa ada stok daim ni

tiba2 ada equation baru, daim = chica
tapi, daim = sabun tetap tersemat di hati

setiap kali masuk bilik chica, mesti akan ada seketul dua daim atas meja
takpun sampul coklat daim
setiap kali dia offer, saya akan menolak
and orang2 lain pun akan hairan sambil kata, haaaa?? ko tak suka daim?? daim sangat sedap??

ceh apa yang sedapnya coklat perasa sabun

so benda ini berlaku beberapa tahun, sejak 2002 sampailah sekarang

tiba2 masa bulan 5 baru ni, officemate saya yang ramai2 balik dari labuan sempena Borneo Game bawak balik daim banyak2 dan letak dalam ofis

saya test satu
ehhh sedap gilaaa
ambik lagi dan lagi dan lagi sampai hampir habis satu plastik
dan baru tau coklat daim ini adalah imported dan mahal gila
oo selama ni ai berlagak dengan coklat mahal

sejak hari tu, saya akan makan daim bila ada orang bawak
tapi kat miri takde jual
so masa pergi kl baru2 ni
saya telah beli 2 PLASTIK DAIM OK lalu makan sorang2 dalam masa seminggu
lan2 dapat rasa seketul je
pergi ikea pun makan kek daim~

kesimpulannya dah tau seketul daim tu rasa sabun, cubalah lah carik penyebabnya
tak mungkin coklat rasa sabun
mungkin daim tu terkena sabun sebab saya dok bawak kehulu kehilir berminggu2 tak berani makan

saye telah membazir 8 tahun ok, tak makan daim

oh
ai memang macam tu
bila terkena sekali, ambik masa untuk lupakan

jadi jangan kenakan ai ok
including encik coklat juga

5 comments:

~lalala~ said...

ape? ko cakap DAIM adelah nama buatan malaysia cap ayam punya? aku repot Tun DAIM Zainuddin. orang Aloq Staq lagi woo. keke

chicA said...

saya=daim ya? hahaha.. ok. bley terima. sbb DAIM mmg coklat paling heaven. ..ye mmg rugi tau. tp kami pon cemuih dah aih..kuikuikui

*intan, dulu kami penah ingat DAIM & DAIM Zainuddin tuh ader kene mengena..adoi!

ANIEMZ said...

ape la akak ni.. DAIM=sabun.. haha.. ni mesti daim tu pernah jatuh dalam sabun serbuk 2, pastu akak amik tiup2 n simpan balik dalam beg.. hiihi

[Zaza Azlan] said...

intan: wehh jangan report dia. aa patutlah macam familiar..tun daim rupanya heheh

chica: tapi bila dah makan 2 bungkus berturut2 nak muntah jugaklah now. wekk

aniem: ntahla..maybe termasuk mesin dengan baju sekali kot, tu yang tak sedar tu wahaha

Anonymous said...

Do you want to spy on their employees this way. All information that you can purchase the product directly
for around 21. The Keylogger can record all the keystrokes that you type, to itself.
You can also try running any of the tools
used to spy on a Mac machine to secretly record everything on the Mac including Passwords, Keystrokes, Chat conversations, Websites visited and capture screenshots.
The best keylogger remover software that has keylogger attached with it.



Also visit my web site keylogger free