Saturday, August 21, 2010

sabtu yang hujan dan lengang

oh ai berasa agak bosan harini
ada 2 orang yang sedang nyenyak tido meninggalkan ai terkontang kanting seorang diri main internet
harini keluar sekejap untuk mencucuk syaura sempena 5 bulan
kemudian membeli kamera untuk hadiah harijadi mak 4 bulan lepas. hoho lama gila menabung.
kemudian memandangkan laptop sudah tak betul kerana sudah tua, lan2 membeli laptop baru bergambar buah epal
snanye ada cerita tak best semasa pergi mencucuk syaura di miri city medical centre tadi. tapi sekarang malas nak tulis karangan.

ini gambar takde kena mengena dengan tajuk.
masa bukak puasa di pizza hut. weols merasmikan pizza hut yang dah berpindah ke outlet baru kat bintang. syaura bam2 sedang membaca buku


sangat kusyuk membaca sambil takmau tengok kamera. sedapnyaaa pizza pepperoni cheesy lava extra cheese pulak tu. siti situ sana cheese.
menci tauu menci gigi ai dah jadi yebit semula. apa gunaa pakai braces dulu. cisss

ini pun situasi lain. hoho. budak kecit yang menyemak nakkkk jugak main intenet. bisingnyaa. memang diva kecit.
ini laptop yang sudah jatuh ditimpa tangga tu.

oh malunya tengok video diri sendiri sedang belajar bergolek. sudah2 nanti mata rabun tgk lama2

3 comments:

ANIEMZ said...

template oyen ni lawa ape.. oh~~ komen yg tade kene mengena dgn tajuk entri.. kekke..

iman lagi said...

wehh dh besar dia...comell..pipi x bley tahann..rambut spikey...haha
eh rambut dia lambat eh lebat..

[Zaza Azlan] said...

aniemz: kalau bertukar jadi pink purple baru ai like~~ hehe

iman: a'a kejapp je besar. pipi dia memang labuh sangat2. memang dah jadi trademark dia di mana2 hehe. adekah simpan susu dalam mulut.

tuh laa haritu cukur terus jadi sekangkang kera je rambut..panjang ke atas tapi tak lebat lagi.