Monday, February 15, 2010

1st raya cina @ miri

haha rasa macam loser gila, raya cina cuti sampai 4 hari tapi kitorang tak balik kampung pon..tak melancong mana2 pon..
apa nak buat ai sudah tidak buleh naik itu kapal terbang T_T

sudah almost 3 years duduk sarawak nih, 1st time la raya cina kat sini..

dam dam dum mercun kat sini je lah..
kat miri ni memang meriah gila dengan mercun/bunga api
bukan setakat bunga api cap kucing tu okeh
nih bunga api tahap macam kalau kat kl tu, sempena new year celebration kat klcc..
baring kat katil pun boleh nampak langit meriah dengan munge2 api besar2 cantekkk

kaya betul orang2 miri nih
tengok2 yang shoot tu bukan dari pantai ke mall ke, tapi dari rumah2 orang je..

kalau kat semenanjung dah kena tangkap polis dah diorang2 nih

walaubagaimanapun nasib baik la sekarang takde baby kecik lagik
kitorang tengah2 tidur pun terkejut2 bunyi letup sana sini
ape lagi baby2, for sure meraung satu malam

si bam2 @ si cantek @ si kecit ni pun asyik terkejut2 jugak =p

2 comments:

beluncas said...

aku raya cina walaupun kt melaka tapi ganjil gak takde en naser di sana..wahaha. tapi sempat la tgk muyan kawen, sgt cantik merah menyala gitu! (tp cun2)

btw, si cantek keluar je kene sms sumer org spantas kilat...ngeehhehe.

blog i beluncas.wordpress.com, tapi updet ikut mood, hoho. nanti i nk link la blog ni kt blog i. mintak izin dulu, arap diluluskan~~ hehe

[zaza] said...

puan jamie..ko balik lagi eh? best gilaaa..icad ikot?