Friday, February 26, 2010

baby serindit on da way~

kepada my dear bespren serindit@ifa

semoga selamat laaa semuanya

ciss..ko kawin seminggu awal dari aku, bersalin pun nak seminggu awal dari aku??
lepas tuh ai pulak disaspek meniru yu dari segala segi..
kui3

tengah malam tadi dia mms gambar dia kat prince court [nak berlagak la tu dok hospital mahal]
saye pun reply 'bagi la gambar berdiri!!'
so pagi tadi saye call dia, dia kata 'kalau orang lain, mesti sweet,wish good luck ke, terkejut ke ai dah masuk hospital. rupanya u sound ai, suruh amik gambar berdiri hahaha tak gune ko'

yelaa supaya saye boleh nampak kegemukan ketara dia tu
hiks

walaubagaimanapun, mesti hidup saye tak aman hari ni
sikit2 call nak hapdet saket, doktor buat itu la ini la
cisssssssss
bagi gue saiko je..dahla lagi seminggu lebih turn aiiiii

mesti dia happy gila kan
of course la, dia pun kata dah nervous2 nak jumpa baby

tak sabar nak tengok muka baby serindit
mesti cumelllll
ikot muke zulie ke muka endit?


kenangan kawen. haha kenangan la sangat. baru 9 bulan kawen dah dapat anak hahaha. macam mengutuk diri sendiri jugak

2 comments:

~lalala~ said...

kirim salam to ifa, and tell happy becoming mommy. not sure she remembers me, but if smpt, pass the msg ya :)

[zaza] said...

tan2..i've sent your regards to her. of course la dia ingat ko..hehe dah selamat dah pun. tapi tengah sangat penat la tu..