Tuesday, February 16, 2010

boyfrenku lan2

saye rasa
saye masih tak biasa lagi duduk dengan lan2
walaupun dah 8 bulan lebih kawen

tapi sebab baru seminggu duduk sama2 kan

macam sekarang
dia maen game dari tadi
saye maen internet dari tadi
ala2 macam sorang kat bintulu, sorang kat miri

bezanya, pagi tadi saye buatkan brekfast untuk dia
pastu masing2 buat hal single masing2 haha

tengahari nanti dah set nak jalan2 kat bintang [bintang laa mall paling happening kat sini T_T]
macam mase bercinta la pulak set nak jumpa dating2 nih

well after dah ada baby nanti, takde masa dah kot buat hal2 single dah
today baby is 36 weeks..
another 4 weeks to go~

sangat takut okay

2 comments:

~lalala~ said...

lan2 men game ape skarang zaza? aha

wah.. bile aku bace bintang, aku igt ko nk g bukit bintang. aha... sorry for the lame joke *ehem*

[zaza] said...

game star ocean. baru kuar kot game tu? cari 2-3 kedai baru jumpa [baru ku tahu harga sebenar dia haha]. ciss mentang2 aku duduk sarawak, takde nye bukit bintang tuh cis2 lagi